Tension tested - for added safety

Product zoeken

U bent hier: Home » Diversen » Brick Brackets

Brick Brackets

Art.-Nr.: ABCBRIBRA
Brick Brackets

Productomschrijving

De Murfor® “Brick Bracket “ is een handig hulpmiddel voor het maken van   een tijdelijke metselwerk ondersteunig bij het realiseren van metselwerklateien boven muuropeningen en/of kozijnen.

Dit hulpmiddel is in samenwerking met Bekaert (producent van Murfor®) ontwikkeld.

 

 

 

Hoe werkt het:

  1. Haak aan beiden zijden in de neggekant een “Brick Bracket” met de stalen lip (1) in een lintvoeg. Doe dit een aantal lagen onder het te realiseren metselwerk, dit is afhankelijk van de hoogte van de te gebruiken onderslagbalk.
  2. Leg de onderslagbalk op de beide “Brick Brackets” en fixeer deze met houtschroeven of spijkers.
  3. Met de stelschroef (2) draai je de balk op de gewenste hoogte. Als de balk onder spanning staat, kun je hiervoor een schroevendraaier of een stalen pen gebruiken.
  4. Nadat het metselwerk voldoende is uitgehard kan de onderslagbalk worden verwijderd door de stelschroeven (2) (linksom) te lossen.

Maximaal 1000 kg belasting: dit is 500 kg per“Brick Bracket”.

 

 

 De “Brick Bracket” wordt geleverd in sets van 2 stuks en is gemaakt van verzinkt staal. De maximale belasting per Bracket bedraagt 500 kg. Dit komt overeen met ca. 2,5m2 metselwerk (10cm dik). Bij een metselwerkoverspanning van ca. 3m betekent dit dat er 1,7m hoog gemetseld kan worden.

De “Brick Bracket” kan ook gebruikt worden bij de toepassing van zgn. Combi-lateien. Hierbij kunt u de stalen hoeklijn zeer licht uitvoeren (vb. 90-90-3mm) en het metselwerk wapenen met Murfor®.

 

 

 

Volume voordeel prijzen
Per stuk€ 78,05
vanaf 5 stuks € 76,90
vanaf 10 stuks € 75,32
vanaf 25 stuks € 71,33
vanaf 50 stuks € 61,41

Product bestellen

€78,05
© 2018 ABC-ADAMAS | Alle prijzen zijn incl. btw | Alg. Voorwaarden | Colofon| Privacy policy | Leverings- en betalingsvoorwaarden | Links