Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB

Prochemko Prevosil Speciaal WB

Prevosil Speciaal WB is een op watergedragen Hydrofeermiddel geschikt voor op alle minerale bouwstoffen zoals beton, wasbeton, vezelcement, natuursteen, metselsteen, minerale mortels en steenachtige plaatmaterialen. Voorkomt c.q. vermindert witte zoutuitslag, vorstschade, kalk uitwassing en erosie van de ondergrond. Reducering van de neiging tot vervuiling en vergroening.

KENMERKEN Prevosil Speciaal WB

 • Zeer hoog percentage werkzame stoffen
 • Dringt diep in het oppervlak
 • Damp-open systeem voorkomt vorstschade
 • Alkalibestendig
 • Ideaal voor bakstenen, beton, natuursteen, gasbeton en meer

GEBRUIKSAANWIJZING Prevosil Speciaal WB

 1. De te behandelen ondergronden dienen schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn.
 2. Prevosil Speciaal WB is niet scheur overbruggend; in slechte staat zijnde voegen, verkeerde aansluitingen, scheuren, optrekkend en hygroscopisch vocht dienen vooraf hersteld te worden.
 3. Prevosil Speciaal WB aanbrengen d.m.v. lagedruk vloeien in twee lagen nat in nat met tussenpozen, rekening houdend met de poreusheid van de ondergrond, van onder naar boven verzadigend aanbrengen.
 4. Direct na behandeling met een brede blokkwast of borstel nawerken om onefenheden van de applicatie te voorkomen. Niet verwerken in volle zon en bij hoge temperaturen.
 5. Omliggende materialen, kozijnen, ramen, planten en bodem afschermen.
 6. Vlakken die niet met een sproeier kunnen worden behandeld deze met benatte blokkwast of roller bewerken. Net behandelde ondergronden beschermen tegen wind, regen, dauwen zoninwerking.
 7. Overschot aan hydrofobeermiddel binnen het uur verwijderen met Mathys Thinner 22.

THEORETISCH RENDEMENT Prevosil Speciaal WB

Theoretisch verbruik: 0,5 - 1,5 m²/l. Om het juiste verbruik vast te stellen, adviseren wij voor aanvang van de werkzaamheden een proefstuk te zetten

APPLICATIE CONDITIES Prevosil Speciaal WB

Minimale omgevingstemperatuur : 10º C Maximale relatieve vochtigheid : 95% Minimale ondergrondtemperatuur : 10º C Maximale ondergrondtemperatuur : 25º

REINIGING APPARATUUR Prevosil Speciaal WB

Direct na gebruik met water reinigen.

PH WAARDE: Onverdund product ca. 7 (neutraal)

Verpakking: 10 liter can. 

Specificaties

Kleur:Wit

Documenten

Download hier uw handleidingen of bestekteksten

Prochemko Prevosil Speciaal WB

Artikelcode: CH4030

Prevosil Speciaal WB Hydrofobeermiddel met hoog gehaltewerkzame stof op basis van watergeëmulgeerde silanen/siloxanen voor minerale, poreuze ondergronden

90,15
90,15 prijzen zijn incl. btw
-
+