Tension tested - for added safety

Product zoeken

U bent hier: Home » Vakbedrijven

ABC werkt samen met vakbedrijven:

Door onze actieve aanwezigheid op de markt heeft ABC ADAMAS door de jaren heen goede relaties opgebouwd met diverse bedrijven in de bouw. Deze waardevolle contacten en ervaring gebruiken wij om onze klanten, die op zoek zijn naar een partij voor de uitvoering van scheurherstel en / of spouwmuurverankering, te koppelen aan de juiste relatie. Onderstaande bedrijven zijn door ABC ADAMAS gecertificeerd:

Zoek een vakbedrijf of Verkooppunt bij u in de buurt

Klik op de markers voor het tonen van de bedrijfsgegevens

Vakbedrijven

Verkooppunten


Ondersteuning nodig?

Wilt u als uitvoerend bedrijf de fijne kneepjes van het vak op het gebeid van scheurherstel leren? ABC ADAMAS kan u helpen met de advisering bij een project maar ook bij de opstart en begeleiding van de werkzaamheden.

Wilt u uw medewerkers kennis bijbrengen? Meld ze dan aan voor een cursus scheurherstel/spouwmuurverankering. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat waarmee aangetoond kan worden dat men over de juiste vaardigheden beschikt inzake scheurherstel/spouwmuurverankering.

ABC ADAMAS gecertificeerd vakbedrijf

Contactgegevens ABC ADAMAS:

ABC-ADAMAS GmbH
Tingietersstraat 20
8601 WJ Sneek
Tel. 085 - 40 11 320
Fax. 085 - 40 11 321
E-mail: info@abcadamas.nl
© 2018 ABC-ADAMAS | Alle prijzen zijn incl. btw | Alg. Voorwaarden | Colofon| Privacy policy | Leverings- en betalingsvoorwaarden | Links