Spouwmuur verankering | Hoge kwaliteit spouwankers

Door invloeden van buitenaf of andere constructieve fouten kan het zo zijn dat de spouwmuurankers het in de loop der jaren begeven.
Hierdoor kunnen delen van gevels of zelfs complete buitengevels bezwijken.

ABC ADAMAS is dé leverancier voor de juiste materialen én deskundig advies voor uw bouwprojecten. Als experts in ons vakgebied zijn we dagelijks bezig met het leveren van hoogwaardige producten en het adviseren van onze klanten. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en hebben de nodige kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw projecten succesvol worden opgeleverd.

Een van de producten die wij aanbieden zijn roestvast stalen spouwankers. Deze spouwankers worden gebruikt om het binnen- en buitenblad van een bestaande spouwmuur weer met elkaar te verbinden. Hierdoor worden de gevels veilig en kunnen ze de komende 50 jaar weer mee. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten renovatiespouwankers, waaronder wokkelvormige en plugvormige renovatieankers. Ook bieden we diverse accessoires aan om het correct inbrengen van een spouwanker te vergemakkelijken.

Bij ABC ADAMAS luisteren we altijd naar de vragen uit de markt. We begrijpen dat er een grote diversiteit bestaat in het bouwmateriaal van het binnenblad en hebben daarom ons assortiment uitgebreid met meerdere soorten spouwankers. Hiermee kunnen we nog beter inspelen op de vraag naar efficiëntie, snelle applicatie en veiligheid bij spouwankers.

Onze verschillende soorten spouwankers omvatten onder andere wokkelvormige symmetrische en a-symmetrische renovatie spouwmuurankers, plugvormige renovatie spouwmuurankers en diverse accessoires voor o.a. het correct inbrengen van een spouwanker. We vinden het belangrijk om onze klanten te adviseren over het juiste gebruik en de toepassing van onze producten. Er zijn namelijk een aantal belangrijke spelregels die in acht genomen moeten worden bij het correct aanbrengen van een spouwanker.

De verschillende soorten zijn:

  • Wokkelvormige Symmetrische en A-Symmetrische  renovatie spouwmuurankers
  • Plugvormige renovatie spouwmuurankers

Met betrekking tot het juist toepassen en aanbrengen zijn er een aantal belangrijke spelregels die absoluut in acht moeten worden genomen!

Wij adviseren u graag  zodat het juiste anker op de juiste wijze toegepast  kan worden. Neem hiervoor gerust contact met ons op!