Spouwmuur verankering | Hoge kwaliteit spouwankers

Door invloeden van buitenaf of andere constructieve fouten kan het zo zijn dat de spouwmuurankers het in de loop der jaren begeven.
Hierdoor kunnen delen van gevels of zelfs complete buitengevels bezwijken.

ABC ADAMAS levert niet alleen de juiste materialen voor uw project maar heeft ook de nodige kennis in huis om u te adviseren en te helpen met deze projecten. Doordat wij elke dag in dit specifieke werkveld bezig zijn, kennen we de klappen van de zweep en weten we precies wat er speelt qua regelgeving. We hebben  de afgelopen jaren een schat aan praktische ervaring opgedaan. Deze ervaring en onze kennis gebruiken we graag om ervoor te zorgen dat ook uw projecten voldoen aan de regels en normen en succesvol opgeleverd kunnen worden.

Met de roestvast stalen spouwankers van ABC ADAMAS worden binnen- en buitenblad van een bestaande spouwmuur weer (opnieuw) met elkaar verbonden en worden de gevels voor de komende 50 jaar weer veilig gemaakt. Ons assortiment bestaat uit wokkelvormige renovatieankers,  en plugvormige renovatiespouwankers en diverse accessoires voor o.a. het correct inbrengen van een spouw anker.


ABC ADAMAS luistert naar vragen uit de markt. Gegeven het feit dat er een grote diversiteit bestaat in het bouwmateriaal van het binnenblad zijn wij nu in staat een meerdere soorten spouwankers te leveren. Hiermee spelen wij nog beter in op de vraag naar efficiency, snelle applicatie en veiligheid bij spouwankers.

De verschillende soorten zijn:

  • Wokkelvormige Symmetrische en A-Symmetrische  renovatie spouwmuurankers
  • Plugvormige renovatie spouwmuurankers

Met betrekking tot het juist toepassen en aanbrengen zijn er een aantal belangrijke spelregels die absoluut in acht moeten worden genomen!

Wij adviseren u graag  zodat het juiste anker op de juiste wijze toegepast  kan worden. Neem hiervoor gerust contact met ons op!