Wie zijn wij

Over ABC ADAMAS

ABC ADAMAS is actief op de Nederlandse en Duitse markt als leverancier van materiaal voor scheurherstel en het leveren van materiaal voor spouwmuurverankering.  ABC ADAMAS is niet alleen leverancier van deze producten, maar adviseert en helpt u met het maken van de juiste keuze voor materiaal.  Daarnaast kunnen zij u ondersteunen met advies en het opstarten van uw werkzaamheden.  

ABC ADAMAS is binnen de markt van muurherstel dé leverancier voor onder andere vakbedrijven en ZZP'ers, die hun klant kwalititatieve en hoogwaardige oplossingen willen bieden voor het herstel van muren.

Omdat wij ons dagelijks uitsluitend bezighouden met schades aan muren en het beoordelen van situaties is er veel praktische kennis aanwezig om ook u op de juiste wijze te helpen. Dat dit door onze klanten wordt gewaardeerd merken we elke dag opnieuw.

Betrouwbaarheid, eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.  Dit vertaalt zich o.a. in heldere produktinformatie en duidelijkheid in onze prijzen. U wilt toch ook graag weten waar u aan toe bent wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor uw probleem?

 

Ondersteuning:

ABC ADAMAS kan u ondersteuning bieden door het geven van hersteladviezen en / of het verzorgen van complete gevelonderzoeken. Dit kan bijvoorbeeld  door het ter plekke opnemen van de situatie en het maken van een reparatieplan, of door het beoordelen aan de hand van door u ingestuurde foto's.

Ook kunnen wij trekproeven van spouwankers voor en gedurende het werk voor u verzorgen.

Wij bieden daarnaast de mogelijkheid  om een "training on the job" voor u te verzorgen. Op deze wijze maakt u in de praktijk kennis met de te hanteren werkmethode en leert u de kneepjes van het vak.

 

Meer weten?

ABC ADAMAS

Tingietersstraat 20
8601 WJ  Sneek

Tel.085-4011320
Fax.085-4011321
Email: info@abcadamas.nl