Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van ABC-ADAMAS GmbH.
 
Heeft u zelf een bestelling gedaan bij ABC-ADAMAS GmbH? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
12 beoordelingen.

Reparatie mortel hecht goed aan beschadigde baksteen en droogt mooi uit. Bij de eerste levering een verkeerde kleur ontvangen, maar kon dit inruilen voo de juiste kleur: perfect opgelost door de klantenservice!

9 september 2021 20:07
TD / Eindhoven

Nav waterschade enkele krimpscheuren hersteld met een set ,,scheurherstel". De hoeveelheid mortel, 5 kg, in relatie tot 8 spiraalankers was erg weinig om de scheuren volledig op te vullen. Enerzijds maak je de voeg langer dan 100 cm en anderzijds kan er meer voegwerk uitvallen, waardoor een bredere/diepere sleuf ontstaat. Dus meer mortel zou het probleem opgelost hebben. Verder fijn dat jullie zo snel leveren en telefonisch goed advies geven.

27 augustus 2021 14:44
Luud / Meerssen

Spiraalankers en ankerfix besteld.. Sneller binnen dan voorspeld. Top!
Voor het gebruik van de ankerfix nog telefonisch contact met de klantenservice gehad...Vriendelijk en behulpzaam. Kortom superbedrijf.

17 augustus 2021 10:21
Pol / Eindhoven

Snelle levering goed verpakt

12 augustus 2021 12:15
Geert huls / Oude pekela

Geven zeer goed advies en komen hun beloftes na. De spullen worden snel uitgeleverd. Kortom ik ben heel erg tevreden.

4 juli 2021 21:58
RJB / Utrecht

Het was snelle en adequate afhandeling van de bestelling.

Alles was op tijd binnen.stevig verpakt.

23 juni 2021 18:08
Jacky / Breda

Gisteren besteld vandaag al thuis.
dat maak je niet vaak mee nu door corona .

25 februari 2021 14:55
richard peters / Klazienaveen

Snel geleverd en zeer goed spul. Raad wel aan om goed te ventileren ivm de sterke 2 componenten geur. Maar ben zeer tevreden.

5 februari 2021 10:41
Michael Dost

Prima

12 november 2020 16:23
Ton / Reusel

Makkelijke webshop ,leveringen keurig op tijd en eventuele naleveringen zijn kosteloos, beetje jammer, dat je als bedrijf niet After Pay kan betalen, maar goed het zij zo , één laatste opmerkingen de producten zijn wel goed aan de prijs en misschien bij de accessoires niet altijd waar naar geld en eigenlijk zou er bij 'n bepaalde afname 'n korting mogelijk moet zijn, Grt. Wim L.

1 oktober 2020 13:53
Wim L.