Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van ABC-ADAMAS GmbH.
 
Heeft u zelf een bestelling gedaan bij ABC-ADAMAS GmbH? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
19 beoordelingen.

Gemakkelijke keuze. Op de site blijkt dat ze kennis van zaken hebben. Het kostte mij geen moeite om alle benodigde zaken tegen een reële prijs te bestellen. Na 2 dagen de bestelling in huis.

29 juni 2022 16:02
Frans / Bergen op Zoom

Super snelle levering. Geweldige service. Super

18 mei 2022 13:13
Pascal van Aalst / Grevenbicht

Nog een echte ouderwetse service. Leggen alles goed uit. De producten zijn prima. Inmiddels zijn de scheuren gerepareerd.

14 mei 2022 09:25
Rob / Wagenborgen

Ik ben telefonisch vriendelijk en goed geadviseerd. Artikelen zijn correct en snel ontvangen.

19 januari 2022 17:24
Joop Strating / Leeuwarden

Prima service en kwaliteit.

10 december 2021 14:31
Niko / Olst

Voor het herstellen van scheuren ben je bij ABC Adamas echt op de juiste plek. Al het materiaal is van zeer goede kwaliteit. En het laat zich goed verwerken of bewerken.

8 december 2021 09:48
Dirk / Limburg

Alle producten van de firma AbC adamas zijn goed en betrouwbaar en de verwerking voor de werknemers is duidelijk
En ze doen wat ze zeggen ,en heb je een vraag en dan wordt deze duidelijk beantwoord of er wordt een vertegenwoordiger gestuurd .
zeer tevreden

14 oktober 2021 20:53
westerhuisgevelrenovatie / Hengelo OV

Reparatie mortel hecht goed aan beschadigde baksteen en droogt mooi uit. Bij de eerste levering een verkeerde kleur ontvangen, maar kon dit inruilen voo de juiste kleur: perfect opgelost door de klantenservice!

9 september 2021 20:07
TD / Eindhoven

Nav waterschade enkele krimpscheuren hersteld met een set ,,scheurherstel". De hoeveelheid mortel, 5 kg, in relatie tot 8 spiraalankers was erg weinig om de scheuren volledig op te vullen. Enerzijds maak je de voeg langer dan 100 cm en anderzijds kan er meer voegwerk uitvallen, waardoor een bredere/diepere sleuf ontstaat. Dus meer mortel zou het probleem opgelost hebben. Verder fijn dat jullie zo snel leveren en telefonisch goed advies geven.

27 augustus 2021 14:44
Luud / Meerssen

Spiraalankers en ankerfix besteld.. Sneller binnen dan voorspeld. Top!
Voor het gebruik van de ankerfix nog telefonisch contact met de klantenservice gehad...Vriendelijk en behulpzaam. Kortom superbedrijf.

17 augustus 2021 10:21
Pol / Eindhoven