Plug anker 245 mm
Plug anker 245 mm
Spouwhaak met plug 245 mm

Fischer VBS pluganker 8 x 245 (100st)

Het fischer Renovatieanker VBS-M is een mechanisch systeem voor het achteraf realiseren van een goedgekeurde bevestiging van renovatiemetselwerk met en zonder luchtspouw. Het systeem bestaat uit een kunststof huls met een tweevoudige spreidzone en een schroef van gegalvaniseerd staal. De VBS-M wordt in de tijdbesparende doorsteekmontage in de draagmuur en het renovatiemetselwerk aangebracht. De twee spreidzones van de plug zorgen voor een betrouwbare bevestiging in de draagmuur en in de voorste muur. Want pas nadat de plug zich in de draagmuur heeft vastgezet, wordt hij in het renovatiemetselwerk gefixeerd. Het fischer Renovatieanker VBS-M is vooral geschikt voor een snelle renovatie van dubbelwandig metselwerk, waarop later een isolatiesysteem wordt aangebracht.


Voordelen

  • De goedgekeurde bevestiging in steen en in voegen van minimaal 50 mm gevelmetselwerk biedt een hoge mate van flexibiliteit en veiligheid.
  • Het gebruik in voegen en met een lage verankeringsdiepte van slechts 50 mm maakt een snelle en economische installatie mogelijk.
  • De kleine ankerkraag en boutkop maken een vlakliggende of verzonken installatie mogelijk.
  • Het boorgat kan achteraf worden afgedicht, zodat het niet langer zichtbaar is in de gevel.
  • Een druppelspoel voorkomt dat condens wegloopt in de lastdragende laag en voorkomt daardoor ook schade als gevolg van vorst en roest.

Pluganker 245 mm voorboren

Plug 245 mm aanbrengen

Pluganker 245 mm aanbrengen

Spouwhaak met plug 245 mm gemonteerd


Wordt geleverd inclusief benodigde boren en bitjes.

Specificaties

Levering:per 100

Documenten

Download hier uw handleidingen of bestekteksten

Video's

Renovatie spouwanker fischer VBS-M mechanisch

Het fischer VBS-M mechanische renovatie spouwanker zet nieuwe maatstaven als het om montagezekerheid en montagesnelheid gaat. Met name deze combinatie is zo bijzonder omdat niet eerder een zo hoge productiesnelheid met montagezekerheid gecombineerd werd. De schroef herkent of het anker voldoende diep in het binnenblad of bijvoorbeeld in een slecht gevulde stootvoeg steekt. Een standaard boormachine en accuschroefmachine zijn de enige tools die benodigd zijn. Kwalitatief hoogwaardige boren en bits levert fischer standaard mee.

Fischer VBS pluganker 8 x 245 (100st)

Artikelcode: 514240

Renovatieanker, mechanisch pluganker voor het achteraf verankeren 2 geveldelen.

517,88
517,88 prijzen zijn incl. btw

Volume voordeel prijzen

500 voor 498,52 p/st Bespaar 3%
1000 voor 454,96 p/st Bespaar 12%
2500 voor 413,82 p/st Bespaar 20%
5000 voor 387,20 p/st Bespaar 25%
-
+