Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van ABC-ADAMAS GmbH.
 
Heeft u zelf een bestelling gedaan bij ABC-ADAMAS GmbH? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
17 beoordelingen.

Het was snelle en adequate afhandeling van de bestelling.

Alles was op tijd binnen.stevig verpakt.

23 juni 2021 18:08
Jacky / Breda

Gisteren besteld vandaag al thuis.
dat maak je niet vaak mee nu door corona .

25 februari 2021 14:55
richard peters / Klazienaveen

Snel geleverd en zeer goed spul. Raad wel aan om goed te ventileren ivm de sterke 2 componenten geur. Maar ben zeer tevreden.

5 februari 2021 10:41
Michael Dost

Prima

12 november 2020 16:23
Ton / Reusel

Makkelijke webshop ,leveringen keurig op tijd en eventuele naleveringen zijn kosteloos, beetje jammer, dat je als bedrijf niet After Pay kan betalen, maar goed het zij zo , één laatste opmerkingen de producten zijn wel goed aan de prijs en misschien bij de accessoires niet altijd waar naar geld en eigenlijk zou er bij 'n bepaalde afname 'n korting mogelijk moet zijn, Grt. Wim L.

1 oktober 2020 13:53
Wim L.

Na telefonisch contact, goed advies gekregen. Bestelling geplaatst en snelle levering.
De spiraalankers en ankermortel zijn goed verwerkbaar en van degelijke kwaliteit.
Het mortelpistool werk perfect en is goed afwasbaar!
M.a.w. top!

1 oktober 2020 11:54
Stijn / Gingelom

Website goed genoeg om mee te werken wel even kijken waar de artikelen onder vallen, minpunt ik mis 'n favorietenlijst om vervolg bestellingen in op te slaan

9 september 2020 11:50
Wim L. / Sint-Michielsgestel