Steenreparatiemortel 10kg
Steenreparatiemortel 10kg

Steenreparatiemortel 10 kg

Met de 8 basiskleuren kunt u door menging ter plaatse de steenreparatiemortel op de juiste kleur brengen voor reparatie van gescheurde of beschadigde bakstenen. Het mengsel net als metselspecie met water klaarmaken en verwerken. Bij voorkeur in kleine hoeveelheden en zo droog mogelijk.

Met bijvoorbeeld een plantenspuit kan de hoeveelheid water goed gedoseerd worden. De mortel moet aan elkaar blijven hangen als een kleine hoeveelheid in de hand bij elkaar geknepen wordt. De droogtijd na het aanbrengen bedraagt 3 tot 5 uur. Bij hoge temperatuur met een plantenspuit nasproeien om te snel drogen te voorkomen.

De kleuren zijn natuurlijk. Dat wil zeggen dat het materiaal zich als de baksteen gedraagt en meekleurt met verwering en vervuiling. Het product is gemaakt met natuurlijke pigmenten en gedraagt zich ook als zodanig. Bij een droge muur en een droge mortel kan de kleur worden vergeleken. Na reparatie zullen een natte muur en een natte reparatie er gelijk uitzien.

(Bij hoge temperatuur is "voorbranden" eveneens een noodzaak. Hierbij wordt hetzelfde kleurmengsel met veel water aangemaakt. Met het dunne waterige mengsel kan de reparatieplaats worden "voorgenat").

Tinten los verkrijgbaar:

Specificaties

Verpakking:Emmer 10kg

Documenten

Download hier uw handleidingen of bestekteksten

Steenreparatiemortel 10 kg

Artikelcode:

Steenrepartiemortel per 10kg. 9 verschillende kleuren verkrijgbaar.

132,60
132,60 prijzen zijn incl. btw
-
+