Wapening | Wapening voor scheurherstel & stabilisatie

Bent u op zoek naar hoogwaardige wapening van RVS kwaliteit? Dan bent u bij ABC ADAMAS aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk wapening van zeer hoge kwaliteit, die gebruikt kan worden voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van scheuren in muren of gevels, of juist het (her)stabiliseren van instabiele metselwerken. Waar u de wapening ook voor wilt gebruiken, bij ABC ADAMAS bent u verzekerd van een hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief.


Verschillende soorten wapening

Met jarenlange ervaring in hoogwaardig scheurherstel weten we bij ABC ADAMAS precies waar kwalitatieve wapening aan moet voldoen. In het assortiment van ABC ADAMAS vindt u verschillende soorten wapening: wapening voor scheurherstel en wapening voor stabilisatie. Beiden zijn verkrijgbaar in diverse formaten:

Daarnaast hebben we ook nog volledige sets voor scheurherstel met o.a. wapening, ankermortel en een mortelpistool. Deze zijn te verkrijgen in een set van 6mm en een set van 8mm. Zo heeft u gelijk het totaalpakket voor een duurzaam herstel.

Welke wapening wordt geadviseerd?

In ons wapening-assortiment vindt u wapening met verschillende afmetingen. De wapening voor scheurherstel heeft standaard een lengte van 1m. De wapening voor stabilisatie (op rol) is verkrijgbaar in 2 lengtes: 1x 5m of 1x 10m. Daarnaast vraagt iedere voeghoogte om een andere diameter van de wapening:

  • Bij een voeghoogte van 6 tot 8mm adviseren wij de wapening van 4.5mm
  • Voor voeghoogtes van 8 tot 10mm adviseren wij wapening van 6mm
  • Voor voeghoogtes van 11 tot 14mm adviseren wij de wapening van 8mm
  • Bij voeghoogtes van 14 tot 16mm adviseren we de wapening van 10mm

Heeft u vragen omtrent de wapening uit ons assortiment? Of wilt u graag meer weten over hoe u de wapening kunt toepassen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag.


ABC ADAMAS App

Specialistische hulp binnen handbereik
met de abc adamas app

Online advies en informatie over muurherstel

Scan mij