Wapeningsstaven | RVS kwaliteit wapening staven

Op zoek naar wapeningsstaven voor het herstellen van scheuren in muren of gevels? ABC ADAMAS heeft het. In ons assortiment vindt u hoogwaardige wapeningsstaven van RVS kwaliteit (304 & 316). Door jarenlange ervaring met scheurherstel weten we bij ABC ADAMAS precies waar bouw- en restauratiebedrijven naar op zoek zijn. Bekijk ons assortiment hieronder en ontdek zelf de kwaliteit en scherpe prijzen van onze wapeningsstaven.


Verschillende soorten wapeningsstaven

Geen situatie is hetzelfde. Elk project heeft andere kenmerken en vraagt om andere materialen. Daarom vindt u in het assortiment van ABC ADAMAS verschillende soorten wapening. We hebben wapeningsstaven met een diameter van 4.5, 6.0, 8.0 en 10.0 mm. Standaard hebben ze allemaal een lengte van 1 meter. Zo kunt u voegen met elke voeghoogte voorzien van nieuwe wapening en beginnen met het duurzame herstel van de muur.

In ons assortiment vindt u naast losse wapeningsstaven ook scheurherstel-sets. Deze sets zijn verkrijgbaar met wapeningsstaven van 6mm of 8mm en bevatten o.a. een mortelpistool, mortel en meerdere hulpmiddelen voor het correct aanbrengen van de wapening. Ook is er wapening (op rol) voor stabilisatie verkrijgbaar. Bekijk hiervoor ons volledige wapening-assortiment.

Wapeningsstaven voor elke klus

Elke voeghoogte vraagt om wapeningsstaven met een andere diameter. Maar welke diameter is geschikt voor welke voeghoogte?  Dan leest u hieronder:

  • Bij een voeghoogte van 6 tot 8mm adviseren wij de wapening van 4.5mm
  • Voor voeghoogtes van 8 tot 10mm adviseren wij wapening van 6mm
  • Voor voeghoogtes van 11 tot 14mm adviseren wij de wapening van 8mm
  • Bij voeghoogtes van 14 tot 16mm adviseren we de wapening van 10mm

Wilt u graag meer weten over de wapeningsstaven in ons assortiment? Of wilt u meer weten over hoe u de wapeningsstaven kunt toepassen bij uw project? Neem dan contact op met onze specialisten, we helpen u graag.


ABC ADAMAS App

Specialistische hulp binnen handbereik
met de abc adamas app

Online advies en informatie over muurherstel

Scan mij